Varmt och fuktigt

Sitter i centralstationen i Stockholm. En kopp kaffe bredvid mig och jag väntar att den ska kyla ner. Skjol och kort armat tröja gör mig inte känna mindre stressad och kallare än luften är. Regn och varmt har det varit under hela resan som jag började i morse från Karlstad till Stockholm. Trafik under sista delen från Västerås, och i början fick chaufforen stanna då destinationen blinkte på bussen och enligt polisen var inte det o helt ok, antagligen. Blev 20 minuter försenat men ankom i Stockholm ändå i tid.

Åt en macka på Subway och lugnade mig lite en stund innan jag gick och satt mig på stationen. Backpacking verkar vara top resstil just nu. Ser fram emot och göra en sånt trip igen, utan att boka tak över huvud eller annat.

Ska dricka min kaffe nu, och läsa Solstorm av Åsa Larsson. Kl.18 ska jag ta bussen som åker till hamnen och åka då båten till Mariehamn, på Åland. Där ska familjen där jag kommer att bo på en månad hämta mig.

Har introduktion imorgon på restaurangen och ska faktiskt ta mitt första passet imorgon. Märkte att på lördag blir det bröllop på restaurangen. Ser faktiskt fram emot att jobba den dag 🙂 😉

Ses snart och ha en bra söndag! 😉

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...